Workshop:
Job Interview in English
Подготви се за следващото ти интервю за работа на английски език
24-25 февруари 2018, 11:00-14:00, София
Уъркшопът е предназначен за хората, кандидатстващи за работа на начални и средни позиции в компании с международен бизнес или за работа в чужбина, и желаещи да се подготвят за интервю на английски език.

В рамките на уъркшопа ще се научиш, как да представиш себе си по запомнящ се и отличаващ те начин, как да отговориш на типичните въпроси точно и уверенно, ще разбереш, какво трябва да знаеш за компанията преди самото интервю, и ще упражниш всичко това на анлийски език.

Уъркшопът се провежда изцяло на английски език в група до 8 човека.
Минималното изискуемо ниво на владеене на английски е Intermediate (B1).
Програма на уъркшопа
1
Предварителна подготовка

1. Какво трябва да научиш за компанията преди интервюто и къде да откриеш необходимата информация.

2. Еlevator pitch, или как да представиш себе си по най-добрия начин. Как да отговориш на въпроса "Tell me about yourself".

2
Как да отговаряш на типичните въпроси

3. Как да разказваш за своите силни и слаби страни.

4. Как да обясниш, защо искаш да работиш тук.

5. Въпроси за старата работа. 5 приемливи причини за напускане на сегашната работа.

6. Въпроси за бъдещето и амбициите ти.

7. Схема STAR за отговаряне на ситуационни въпроси ("Provide an example of when you showed initiative and took the lead", "Give an example of a goal you set and how you reached it", и т.н.)

8. Неудобни въпроси

3
Допълнителни съвети и стъпки след интервюто

9. Как да използваш езика на тяло. Неща, които да не правиш по време на интервюто

10. Въпроси, които можеш да зададеш на интервюиращия

11. Действия след интервюто
4
Практическо занятие 25 февруари 11:00-13:00 (по желание)

Домашно задание. Упражняване на наученото от първия ден в група или по двойки. Симулация на интервю. Индивидуални съвети и насоки от преподавателя за всеки участник.
Регистрация и цени

За да участваш в уъркшопа следва да попълниш регистрационната форма за избрания пакет и да заплатиш таксата за участие в срок 24 часа от попълването на заявката. Поради ограничения брой места, регистрациите, по които не са постъпили плащания в срок, се анулират.

Важно! В случай, че не получиш незабавно потвърждение на регистрацията ти на email, провери в папка Spam или Promotions.
Уъркшоп
60 лв.
  • Уъркшоп 24 февруари, 11:00-14:00
ЗАПИШИ СЕ
Уъркшоп + практическо занятие
80 лв.
  • Уъркшоп 24 февруари, 11:00-14:00
  • Практика 25 февруари 11:00-13:00
ЗАПИШИ СЕ
Запиши се за участие
Важно! Натискайки бутона ти декларираш, че си запознат и се съгласяваш с правилата и условията и си съгласен данните ти да бъдат съхранявани спрямо правата на лицата по защита на личните данни
Запиши се за участие
Важно! Натискайки бутона ти декларираш, че си запознат и се съгласяваш с правилата и условията и си съгласен данните ти да бъдат съхранявани спрямо правата на лицата по защита на личните данни
Преподавател
Анна е от Москва, като последните 3 години живее в София. Завършила е Лондонската школа по икономика и политически науки със специалност икономика и мениджмънт, а също и Висша школа по икономика в Москва, получавайки магистърска степен по корпоративни финанси. Владее свободно английски, български и руски. В продължение на три години работи в отдел ''Оценка на бизнеса'' в московския офис на Ernst & Young. Участвала е в голям брой международни проекти. Докато работи в Ernst & Young, Анна преминава редица вътрешнофирмени курсове и обучения за водене на преговори и комуникация с клиенти. Към настоящия момент работи като финансов консултант.

Заедно със съпруга си Благовест, Анна е основала първия Английски разговорен клуб в София, където води ежеседмични срещи по разговорен англйиски и семинари по бизнес английски. Освен това старатираха и новият интензивен онлайн курс по английски Ultimatum English, изграден изцяло въз основа на авторска методика и достъпен за участници от България, Русия, Италия, Испания и Полша.

Медиите за Анна:
Under the Line - Английски разговорен клуб
Go Guide - 7 алтернативни начина да проговориш чужд език бързо и лесно

Анна Шабанова
Къде се провежда?
София, ул. Пиротска, 20, 3ти етаж, офис 1
Жълтата сграда от дясната страна на магазин Lilly, третия звънец отдолу нагоре