Intensive Online
Business English Courses
Improve your business communication skills and take your career to a new level!
Theory & Practice
Курсовете покриват често срещани ситуации от ежедневната работна среда. Към всяка тема ще има задание за самостоятелно разработване. Практиката е основа за успех в бизнес комуникацията!
Individual Approach
Ще получаваш коментари и подробен разбор на всяко предадено задание от англоговорящ ментор - експерт с опит в международни компании.
Удобство & ефикасност
Ще учиш в удобно за теб време и от удобно за теб място през учебна платформа с достъп 24/7. Курсовете са интензивни и ще те доведат до резултат в минимални срокове.
Upcoming Courses
About Us
Ние сме международен екип от експерти в бизнес комуникацията, със страст към преподаването. Нашите ментори имат магистърски степени по икономика, финанси и право от световно известни университети. Те имат опит в някои от най-големите и известни международни компании, а някои в развиването на собствени бизнес проекти.
Имаме опит в провеждането на онлайн обучения и офлайн уъркшопи по английски език. Мисията ни е да ви помогнем да бъдете по-уверени, когато използвате английски на работа, и да превърнем тези умения в вашето конкурентно предимство.

We are an international team of business communication experts with a passion for teaching. Our mentors have Masters' degrees in economics, finance and law from

Другите ни проекти:
English Conversation Club in Sofia
Ultimatum English